Ivartalanítási pályázat

Ivartalaníttatnád kutyádat vagy macskádat, de idén már nem szívesen költenél többet kedvencedre? Ha gödöllői vagy, most szívesen segítünk!

Pályázz most, mert a 2021. október 31-ig pályázók közül összesen 15 macska és kutya kedvezményes ivartalanítását vállaljuk a Suttogó állatorvosi rendelőben 2021 novemberben!

A beavatkozás szinte teljes költségét mi vállaljuk, nyertes pályázat esetén neked csak egy jelképes díjjal kell hozzájárulnod a műtéti beavatkozáshoz! * 

A nyertes pályázók számára a műtétek ára állatonként: 

  • kutya 6.000,- forint
  • macska 2.000,- forint **

**Amennyiben a macska nincs chippelve, akkor a chippelést is elvégezzük, így a teljes ár 3.000,- forint. Chippeletlen macska esetében az ivartalanítást chip beültetése nélkül nem vállaljuk.

*A fenti összegek tartalmazzák az ivartalanítás teljes rendelői költségét, beleértve az altatógépes altatást és a varratszedést is, nem tartalmazzák viszont a műtéti gallér vagy műtét utáni ruha árát. 

A pályázat részletes leírását, a jelentkezéshez szükséges tudnivalókat alább olvashatjátok, várjuk pályázataitokat emailen!

Tegyünk együtt a felelős állattartásért Gödöllőn!


Pályázati feltételek

A pályázat keretében gödöllői illetőségű állattulajdonos magánszemélyek jelentkezését várjuk, szervezetek jelentkezését nem fogadjuk el. A gödöllői illetékességet az állat mikrochipes azonosítója alapján ellenőrizzük, ennek hiányában tulajdonos lakcím kártyájának bemutatása szükséges.

A pályázatra jelentkezéseket 2021. október 20 és 2021. október 31. között fogadunk el, kizárólag az info@suttogorendelo.hu címre küldött emailben. A levél tárgyában tüntesd fel, hogy „Suttogó ivartalanítási pályázat”. A levélben add meg állatod fajtáját, nemét és életkorát, illetve írj arról, hogy milyen körülmények között él kedvenced és milyen az általános egészségügyi állapota. Ne felejtsd el megadni neved, lakcímed, telefonszámod és kedvenced nevét sem! 

7 éves kor fölötti állatok ivartalanítását nem végezzük el a pályázat keretein belül. Kizárólag jó egészségi állapotban, jó kondícióban lévő állatok gazdijainak jelentkezését várjuk.

A jelentkezők közül a Suttogó Rendelő munkatársai személyes döntésük alapján választják ki, hogy mely állatok gazdái részére biztosítják az akciós feltételeket. Csak a sikeres pályázókat értesítjük, ők 2021. november 10-ig kapják meg a Suttogó visszajelzését.

A műtéteket 2021. november során végzik el a Suttogó orvosai.

A pályázót terhelő műtéti költséget a műtét előtt kell megfizetni, ennek hiányában a Rendelő nem végzi el a műtétet akkor sem, ha a pályázat egyébként sikeres volt.

Sikertelen pályázatok, vagy a pályázati folyamatban bármilyen ok miatt nem megvalósuló műtétek kapcsán a Rendelő semmilyen igényt nem fogad el.

A pályázó az akcióban való részvételre történő jelentkezésekor köteles adatai megadása során kellő gondossággal eljárni és a valóságnak megfelelő adatokat megadni. Amennyiben utóbb kiderül, hogy a pályázó jelentkezésekor nem valós adatokat adott meg és az akcióban biztosított kedvezményes szolgáltatásra nem lett volna jogosult, őt a Suttogó Rendelő a pályázatból kizárja, illetve amennyiben ekkor már sor került a műtét elvégzésre, akkor részére a szolgáltatáshoz kapcsolódó teljes – kedvezményeket nem tartalmazó – díját kiszámlázza. Az akcióban történő részvétel során, illetve ahhoz kapcsolódóan megadott személyes adatok kezelője a Suttogó Rendelő üzemeltetője. Az adatkezelés célja az akcióban való részvétel, illetve a szolgáltatás biztosítása. Az adatkezelés jogalapja a pályázó, mint érintett hozzájárulása. A személyes adatok kezelésére a Suttogó Rendelő adatkezelési tájékoztatójában foglalt rendelkezések irányadók. A pályázó a pályázat elküldésével kijelenti, hogy Pályázati feltételeket, illetve a Suttogó Rendelő adatkezelési tájékoztatójában foglalt rendelkezéseit megismerte, megértette, és azokat elfogadja.

Időpont foglalás