Dr Gulyás Nóra

Az állatok mindig is hatalmas szerepet játszottak az életemben, és mióta emlékszem, mindig is szerettem volna gondoskodni róluk.

Svédországban nőttem fel, ahol már kicsi koromtól kezdve megtanultam az állatok és a természet tiszteletét, gondozását, de csak akkor döntöttem úgy, hogy állatorvos leszek, amikor 12 éves koromban megismertem az első kutyámat, Markust. Nagyon különleges kapcsolat volt köztünk, és igyekeztem minél jobb életet biztosítani neki. Már akkor is nagyon fontosnak éreztem, hogy segíthessek neki és más állatoknak ha szükségük van rá. Emiatt 2006-ban Stockholmból Budapestre költöztem, hogy elkezdhessek állatorvosnak tanulni az Állatorvostudományi Egyetemen. Ekkor jöttem rá, hogy sok kobór, bántalmazott, elhagyott és beteg házikedvenc van Magyarországon, és elég gyorsan elhatároztam, hogy megpróbálok minél több ilyen állatnak jobb életet adni. Azóta több, mint 200 hasonló sorsú macska és kutya fordult meg az otthonomban, és arra ösztönöztek, hogy minél jobb állatorvos lehessek, és segítséget nyújthassak minden olyan kisállatnak, akinek szüksége van rá.

Még 2013-ban egy budapesti rendelőben kezdtem dolgozni, ahol elkezdtem érdeklődni jobban a belgyógyászat iránt, ezért 2016 óta az Állatorvostudományi Egyetem Kisállat Klinikáján, a kutyák és macskák belgyógyászati ​​osztályán dolgozom, ahol szakállatorvos kollégák körében fejleszthettem belgyógyászati tudásomat. Azóta az egyetemi oktatásban is részt veszek, gyakorlati órákat tartok állatorvos hallgatóknak kisállat belgyógyászatban.

Mindezek mellett kezdek rendszeresen rendelni a Suttogóban is.

Szeretem a hivatásomat, imádok együtt dolgozni állatokkal, de fontosnak tartom a tulajdonosok iránti empátiát és kommunikációt. Mindig megpróbálom megérteni a helyzetüket, hiszen emlékszem milyen érzés volt, amikor Markusszal állatorvoshoz mentem. Mindent megteszek azért, hogy pozitív élmény nyújtsak az állatoknak, és a gazdáik is elégedettek legyenek a kezelések során.

Időpont foglalás